maanantai 20. toukokuuta 2013

Sohvan tuunausta

Löysin kerran kirppikseltä oikein vanhan pinnasängyn, ja koska sellaiselle ei muuten ollut tarvetta, halusin tuunata sen sohvaksi lapsen huoneeseen. Olin bongannut idean jostakin blogista aiemmin. Isäni auttoi poistamalla toisen laidan ja kiinnittämällä vedettävät osat toisiinsa. Turkoosi väri oli helppo valita, koska se sopii pojan huoneeseen ja noihin taustalla näkyviin Marimekon verhoihin, jotka joskus heikkona hetkenä tulin hankkineeksi ihan kaupasta, kankaana siis. Kankaan nimi taitaa olla Satumetsä, ellen väärin muista. Pinnojen maalaus oli tietystikin melkoisen rasittavaa, mutta kaiken kaikkiaan aika vähällä vaivalla saatiin pirteä ja persoonallinen huonekalu!


Ison tyynyn päällinen on Ikean kankaasta tehty, ja sen on 3 € kirpparilöytö. Kangas on todella tukevaa, ja säilytänkin sen sisällä huopia ja torkkupeittoja, jotka toimittavat tyynyn virkaa. Samoin patjan kangas on vanhaa lastenkangasta, kirpparipalstalta. Pieni virkattu nukke on nimeltään Lotta-Inkeri.

Kärpässienilamppu on ostettu Pieni Kamari -liikkeestä. Tuo kyseinen korkea malli oli edullisin, joten se lähti meille. Minä kun en osta mitään kalliilla. Punainen pöytä 5 € SPR Monitorilta. Huoneessa on hieman epäsopiva tapetti, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi alkaa sitä poistamaan ja vaihtamaan. Haluaisin tuohon seinälle ehkä Ferm Livingin Dotty-tapetin, kivempaa en ole vielä löytänyt! Mutta saapa nähdä milloin ehdin tapetinvaihtopuuhaan ryhtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti